Avocado smoothie med ingefær!

Avocado er normalt ikke noget man forbinder med smoothies eller juice, men du vil blive overrasket over hvor lækker og cremet din smoothie bliver hvis du har mod på at prøve. Udover det så synes jeg også at avocado har en mættende effekt, derfor egner den her smoothie sig ret godt som morgenmad eller mellemmåltid, før eller efter træning. 

Smoothien kan sagtens blendes med en færdig-købt juice hvis man synes, men jeg har valgt at presse min juice selv, for at kunne bestemme kombinationen af det frugt jeg ønsker tilsat.

Til en 1/2 l. smoothie er brugt; 1 stor eller 2 små avocadoer, 2 appelsiner, 2 æbler, et stort stykke ingefær, 2 tsk. citronsaft.

Pres frugt og ingefær i juice presseren og kom det derefter i blenderen eller i et højt målebæger hvis der bruges en stavblender. Tilsæt 3-5 isterninger, citronsaft og indholdet fra avocadoen. Blend det hele i et par minutter. Har man ikke en juicepresser kan man bruge en færdig juice og så tilsætte et stykke skrællet ingefær når smoothien blendes.

 


5 kommentarer til “Avocado smoothie med ingefær!”

  Pille på nye eventyr skrev:

  Kom kakao i, og du har den vildeste smoothie i verden!

  Frk. Saust skrev:

  Uhm,det må jeg prøve;)

  Maja skrev:

  Wau den er god er ikke sidste gang leg laver den

  Maibritt Olsen skrev:

  Kan den holde sig i køleskabet et par dage hvis man ikke får brugt det hele

  Frk. Saust skrev:

  Hej Majbritt, jeg ville ikke gemme en smoothie med avokado eller banan, da det jo med tiden bliver brunt og kedeligt. Mvh Paloma Saust


Skriv en kommentar