Burgere og cocktails i stemningsfyldte omgivelser, på Vesterbro!

Jeg vil nu slå et slag for min yndlings oase på Vesterbro! 

Brass Monkey er navnet på den tikki-inspireret cocktailbar på Vesterbro, hvor stemningen er så ubeskrivelig intens, fangende  og anderledes at den skal opleves for at forstås.

Jeg har været fast kunde i baren siden de åbnede for godt 2 år siden, og jeg må sige at jeg aldrig tidligere har haft smag for cocktail-kulturen, som jeg fik efter mit første besøg på “Brass”. Rom er deres speciale og jeg kunne bruge en formue på de gyldne dråber som bliver serveret i et afkølet glas, men hos mig er deres Margarita en sikker vinder!

For godt et halvt år siden begyndte de at servere lidt mad også, men først nu fik jeg prøvede den ene af deres to burgere, og det var vist også på tide.

Burgeren som var omklamret  af en flot hjemmebagt “glaseret “bolle, smagte  fantastisk. Den var tilpas fedtet, på den rigtige amerikanske måde, og det lille tikki-inspirerede twist, ananasskiven og skinken, gjorde den dejlig frisk og anderledes.

Som tilbehør kom en portion sprøde tynde tynde pommes fritter ( faconen leder tankerne hen på mcdonalds-fritter), som blev serveret med ketchup og en hjemmerørt(?!) mayo. Mayoen smagte skønt….-hvis man kan lide smør (og det kan jeg) men lidt kvalm i længden.

Alt i alt var det en rigtig god madoplevelse som jeg til hver en tid vil anbefale, ikke mindst fordi det var så dejligt specielt at sidde at nyde sin mad i den dunkle og skønne omgivelse som baren er, med Hawaii-chill out musik spillende i baggrunden. Skulle jeg knytte en enkel negativ kommentar til burgeren, så skulle det da lige være at bøffen var lidt for tør, i forholde til at jeg bestilte den medium-stegt!

Baren har en hjemmeside, men ingen facade med navn www.brassmonkey.dk

Kategori: Drikke, Mad, StederTags: ,


Skriv en kommentar