sparbank banner

Frk. Saust - mapopskrifter

butternut squash mos med æble og hvidløg!

Butternut squash er et dejligt alternativ til kartofler og den har en naturlig blød og cremet smag. Jeg lavede en mos af bagt butternut squash og æbler som tilbehør til laks.

Mos til ca. 2-3 personer: En hel butternut squash, 2 æbler, 3 fed hvidløg, 2 spsk. smør, 1 tsk. urtesalt, peber, olivenolie.

Skræl og skær butternut squash og æbler i passende skiver og kom dem i et ovnfastfad sammen med skrællet og mast hvidløg. Tilsæt urtesalt og olie og bag det hele i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min. Tag fadet ud af ovnen og kom indholdet i en gryde eller en skål. Mos de bagte æbler, hvidløg og squash ved at bruge en kartoffelmoser eller et piskeris. Mosen skal være ensartet og gerne grov. Rør smørret ind i mosen og tilsæt peber og salt efter behov.

Kategori: MadTags: , , , 2 kommentarer


2 kommentarer til “butternut squash mos med æble og hvidløg!”

    Martin Møller skrev:

    Moser du skrællen med i den færdige mos??

    Frk. Saust skrev:

    Hej Martin, Butternut squashen skrælles før den skæres ud. Mvh Paloma Saust


Skriv en kommentar