En mundfuld livsnyderi!

Har man lyst til en god bøf, så går man altså ikke galt i byen på Mash!

Prisen for kødet er i den dyre ende, men bøfferne er alle pengene værd, til gengæld er forretterne altså billige og store og sjældent spiser man både bøf og forret.

Jeg har besøgt stedet 3 gange og den ene af gangene fik jeg en halv hummer i stedet for bøf og den var VIRKELIG god og veltilberedt.

Ud over den gode mad er jeg også ret begejstret for stedets indretning og lokaler. Vil man sikre sig et bord skal man bestille i ret god tid, ellers er man velkommen til at tage chancen og komme direkte fra gaden, men så kan man risikere at vente lidt tid på et bord og man kan sjældent få bord i restaurante på den måde, man får til gengæld et fint bord i baren.

Jeg glæder mig allerede til næste gang stedet skal besøges, selvom det er er ved at være et lidt halvdyrt bekendskab.

http://www.mashsteak.dk/


Kategori: Mad, StederTags: , ,


Skriv en kommentar