sparbank banner

Frk. Saust - mapopskrifter

En ristet hotdog med det hele, tak!

Alle elsker en god hotdog i ny og næ!

Jeg ved ikke hvad der sker med mig for tiden, men jeg går altså rundt og har lyst til pølser konstant! Måske er det fordi grill-sæsonen er i fuld gang, og grillede pølser ( i alle afskygninger!!) smager bare vidunderligt.

Min favorit pølse ( for tiden) er en med ost, og derfor blev det sådan en der kom i min hotdog denne gang.

Steg pølserne længe på svag varme, så bliver de gode, og lav hjemmelavet agurkesalat og ristede løg for den perfekte hotdog.

Lynhurtig agurkesalat: 1/2 agurk, 1/2 dl. kogt vand, 1 1/2 dl. lager eddike, 1 dl. sukker, salt, peber.

Skær agurken i tynde skiver, brug gerne et mandolinjern. Kom kogende vand og sukker i en skål og rør til sukkeret er opløst. Tilsæt eddike, salt og rigeligt peber. Kom agurkeskiverne i lagen og stil på køl i nogle timer.

Hjemmelavet ristede løg: 1 stor løg, 3 spk. mel, olie der egner sig til høj temperatur (solsikke el. raps ).

Skær løget i tynde skiver, brug gerne et mandolinjern. Vend løgskiverne i mel. Varm olien i en pande ( 1 cm. olie ca.) og kom lidt af løgskiverne på. Steg til ringene er gyldne og sprøde og vend dem et par gange undervejs. Gentag til alle skiverne er stegt. Kom de ristede løg på fedtsugene papir.

Kategori: Mad, SyltTags: ,


Skriv en kommentar