sparbank banner

Frk. Saust - mapopskrifter

Frisk pasta med spicy-ostesauce og stegte auberginer!

Retten kan laves som ren vegetar-ret eller der kan tilføres kylling, eller skinke.

Til 2 personer er brugt: 250 g. frisk pasta, 1 grøn squash, 1 gul peberfrugt, 1 lille aubergine, 1 rød stærk chili, 1 lille løg, 2 kinesiske hvidløg ( eller 4 fed alm. hvidløg), 1 brik mornay sauce, 100 g. serano skinke, salt og peber.

Kog pastaen efter anvisningen.

Skær auberginen i skiver af 1 cm ca. Læg dem på en tallerken og overhæld dem med groft salt for at trække vandet ud af dem. Efter 10-15 hældes vandet fra og de skylles hurtigt og duppes med et rent viskestykke eller lidt køkkenrulle. Krydder dem med salt og peber og steg dem i rigeligt olie til de er sprøde og gyldne på begge sider. Læg dem derefter på fedtsugende papir indtil de skal bruges.

Steg hvidløg i tern og løg i strimler i lidt olie, tilsæt derefter squash i tern ( hvor den svampede midte er skåret væk) og peberfrugt i tynde strimler. Steg grøntsagerne til til de er bløde og tilsæt skinken i tynde strimler og steg i nogle minutter. Chilien hakkes fint og tilsættes før saucen kommes ved. Skru ned for varmen og lad det hele små-simre under omrøring. Ssmag derefter til med salt og peber.

Server retten således at lidt pasta øses op på en tallerken, derefter lidt sauce og til sidst 3-4 skiver stegt aubergine.

 

Kategori: MadTags: , , ,


Skriv en kommentar