sparbank banner

Frk. Saust - mapopskrifter

Friture når det er bedst!

Køb en “dunk” solsikkeolie eller majsolie og fyr op under gryden!

Jeg synes at forårsruller er nemme at lave selv, og jeg synes bestemt ikke at der nogen grund til at bruge penge på “Daloon Ruller”, hvor du ikke kender til indholdet og hvor du kan være helt sikker på at kvaliteten er dårlig!

Som fyld til de her forårsruller er der brugt:

1/4 hvidkål snittet fint, 2 revet gulerødder, 1/2 bk. bønnespirer, 500 g. hakket svinekød, 2 tsk. karry, en stump revet ingefær (efter behov), 1 fed hvidløg. Steg kødet til det er gyldent, i lidt olie. tilføj karry og hvidløg og derefter grøntsager og ingefær. Når kålen er gennemsigtig tages gryden af varmen.

1 pk. forårsrulledej/filodej( købes frossen i Thailandske eller kinesiske -supermarkeder): Dej-pladerne optøes og skilles ad. læg derefter 1-2 spk. fyld på hver plade, i det ene hjørne, og rul samtidig med at du pakker hjørnerne ind mod midten. Luk det sidste hjørne ind mod midten, så det ligner en kuvert. “Lim fast” med pisket æg.

Steg rullerne i en gryde med rigeligt ( så det dækker), varm olie. De skal kun lige have til de lige akkurat får farve. Læg derefter på fedtsugende papir og server med soja og sød chilisauce!

God fornøjelse! 

 

Kategori: MadTags:


Skriv en kommentar