sparbank banner

Frk. Saust - mapopskrifter

Hjemmelavet burger med coleslaw og sprøde kartofler!

Jeg elsker burgere!

Tror seriøst jeg kunne spise den vidunderlige spise altid..-hvis den er veltilberedt, vel at mærke, for lige så gode og saftige burgere kan være, lige så dødsyge og kedelige er de, hvis kødet er tørt og  burgeren er proppet med de forkerte ting!

Prøv hjemmelavede burgere med amerikansk coleslawsalat, det smager dejligt og er meget nemt at lave: 1/4 lille kålhoved snittes fint, 2 gulerødder og 2 persillerødder rives groft og vendes i dressing lavet af 2 1/2 dl. fraiche 9%, 1 spk. mayonaise , saft fra 1/2 citron, 1 tsk. spidskommen, salt og peber.

Sprøde kartofler med timian: 6-8 faste spisekartofler skæres i halve eller i kvarte, kommes i et ovnfastfad og overhældes med rapsolie ( så meget at de ligger i 1 cm. olie), drysses med 1 spsk. timian og stegs i ovnen ved 200 grader i ca 45 min ( omrøres én gang undervejs, så alle kartoflerne får farve og bliver sprøde). Når de er stegte, drysses de med rigeligt flagesalt og groftkværnet peber!

Kryddermayonaise ( stærk): 1 dl. Miracle whip, 2 små fed hvidløg, 1 tsk. stærk chilipulver. Hvidløgene presses i Miracle whip´en og chilipulveret udrøres heri.

Kategori: MadTags: , , , ,


Skriv en kommentar