sparbank banner

Frk. Saust - mapopskrifter

Kammuslinger med granatæble og marinerede jordskokker!

Til en forret skal der bruges:
1 spsk. kraftig sennep
Saften fra en 1/2 citron
Skallen fra en hel citron
1 tsk. æbleeddike eller anden lys eddike
2 små jorskokker
3 kammuslinger, store
3 skiver seranoskinke
1 spsk. granatæblekerner
1 lille dusk brøndkarse
Salt
Peber
1 tsk olivenolie

Rør sennep, eddike og saften fra en halv citron sammen. Tilsæt revet citronskal og smag til med salt og peber.
Rens og skræl jodskokkerne og skær dem i tynde skiver. Kom dem i marinaden og lad dem stå indtil de skal bruges.
Kom seranoskinken rundt om muslingerne, fold eventuelt skiverne før de vikles om hver musling.
Steg muslingerne på en pande i lidt olie ved kraftig varme, krydder med salt og peber. Muslingerne skal stege et minut på hver side.
Dryp lidt olivenolie over jordskokkerne før de anrettes på en tallerken i et tyndt lag.
Muslingerne lægges ovenpå laget og der drysses granatæblekerner over og pyntes med brønskarse.


Skriv en kommentar