sparbank banner

Frk. Saust - mapopskrifter

Koteletter på grøntsagsbund!

“Koteletter i fad”, i nye klæder!

Til 4 personer er brugt: 500 g. fadkoteletter, 3 fed hvidløg, 5 forårsløg, 3 gulerødder, 1 rød peberfrugt, 1/2 squash, 2 små løg, 8 grønne asparges, 100 g. fetaost, 2 ds. flået tomat, 3 dl. speltkerner, 1 bouillon med høns, 2 spsk. paprika, 1 dl. frisk timian, salt, peber, olivenolie.

Vend koteletterne i en blanding af revet hvidløg og paprika og brun dem kort på panden med lidt olie. Skær alle grøntsagerne i passende og ensartede tern og kom dem i et ovnfast fad. Hæld 1/2 dl. vand over grøntsagerne og placer koteletterne ovenpå grøntsagerne. Hæld al stegesaften i fadet og dryp  lidt olivenolie over koteletterne før der drysset hakket timian over kød og grøntsager. Slut af med at kom fetaost i fadet før det sættes i ovnen ved 175 grader i ca. 30 min. Rør gerne rundt en gang eller to undervejs.

Kog speltkernerne efter anvisningen og lav en tomatsauce som består af flåede tomater som der hakkes groft og tilsættes salt, peber og en hønsebouillon-terning. Smag til med sukker hvis saucen den er for sur.

 

Kategori: MadTags: , , , ,


Skriv en kommentar