sparbank banner

Frk. Saust - mapopskrifter

Krebinetter med cheddar og basilikum!

Krebinetter er en klassisk dansk spise, men jeg synes de har nemt ved at blive tørre og kedelige under stegningen. I et forsøg på at ” peppe” dem lidt op, æltede jeg cheddarost og basilikum ind i farsen og resultatet blev godt. Osten gør at krebinetterne er saftige og basilikumen gør dem friske i smagen. Herhjemme er denne udgave tit på middagsbordet.

Til 3- 4 personer er brugt: 500 g. hakket kalv/flæsk, 200 g. revet cheddar, 1-2 håndfulde friske basilikumblade, 2 dl. rasp, 1-2 æg, salt, peber.

Rør kødet mørt med salt og peber og kom cheddarosten i lidt efter lidt. Jeg ælter osten ind med hænderne da det er nemmest, men hvis man har en maskine kan den nemt bruges. Hak basilikumen groft og ælt også dette ind i farsen. Form det antal krebinetter som du øsnker og dyp dem ført i pisket æg og dernæst i rasp tilsat salt og peber. Steg krebinetterne i smør til de er sprøde og gyldne (4-5 min på hver side alt efter størrelse).

Server med pasta, kartofler og grøntsager eller som vist; coleslaw.

 

Kategori: MadTags: , , 2 kommentarer


2 kommentarer til “Krebinetter med cheddar og basilikum!”

    Kristine skrev:

    Mums det ser godt ud, skal absolut afprøves 🙂

    Frk. Saust skrev:

    De er også gode og endnu bedre, nemme at lave 😉


Skriv en kommentar