sparbank banner

Frk. Saust - mapopskrifter

Kylling med løg og sød chili!

-Eller bare “løg-kylling” som vi kalder retten herhjemme!

Vi plejer at spise retten om søndagen, fordi den bare på alle måder lever op til det jeg forbinder med god, enkel og velsmagende søndagsmad.

Retten tager omkring 10 min. at forberede og så passer den ellers sig selv i ovnen. Ingredienserne er få, men det er alligevel lige før at retten er på min personlige top 10 over yndlingsspise (i den nemme kategori).

Til 2-3 pers er brugt: 3 kyllingebrystfileter, 250 ml. piskefløde, 3 løg, 2 dl. sød chilisauce, salt peber.

Skær løg i tynde skiver og kom dem i bunden af et ovnfast fad. Kom fløde og chilisauce i en skål og pisk med et piskeris, til fløden bliver tykkere og skummende (ikke til flødeskum). Finpuds fileterne og kom dem ovenpå løgene i fadet, hæld derefter flødeblandingen over. Kom salt og peber over og sæt fadet i ovnen ved 180 grader i 40-45 min

Server med ris og evt. en lille salat.

Kategori: MadTags: , , 6 kommentarer


6 kommentarer til “Kylling med løg og sød chili!”

    Cphfoodie skrev:

    Det ser rigtig lækkert ud. Det må prøves.
    mvh cphfoodie

    Frk. Saust skrev:

    Du vil ikke fortryde det;) Mvh Paloma

    Gastromanddk skrev:

    Lyder som en ret der skal prøves, men bliver kødet ikke utrolig tørt ved 40 min. ved 250 grader? :)

    Carla skrev:

    Det ser super ud – elsker den slags enkle retter, hvor smagene får lov at tale for sig selv.

    :) C.

    Newyorkerbyheart skrev:

    Ej, hvor ser det godt ud, det skal da helt sikkert afprøves :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    Frk. Saust skrev:

    Ups…tastefejl, tak;) Retter det..! Tak fordi du var vågen;)
    Mvh Paloma


Skriv en kommentar