sparbank banner

Frk. Saust - mapopskrifter

Kylling og grøntsager i østerssauce med cashewnødder!

Den her ret er stærkt inspireret af en ret jeg fik i Thailand og jeg tror faktisk at det er den mest autentiske thai-ret jeg til dags dato har kreeret .

Til 3-4 personer er brugt: 450 g. kyllingbryst, 1 stort løg, 2 fed hvidløg, 5 cm. frisk ingefær, 2 stærke chilier, 1 gul peberfrugt, 1/2 broccoli, 2 forårsløg, 2 håndfulde fintsnittet spidskål, 2 dl. cashewnødder, 1 1/2 dl. østerssauce, 1/2 dl. soya, 2 spsk. fiskesauce, 2 spsk. kokosolie.

Varm kokosolien i en wok og kom hakket hvidløg, revet ingefær (uden skræl) og løg i tynde strimler der i. Kom kyllingbryst i strimler samt fint hakket chili i wokken og varm det hele igennem til kyllingen har fået farve.Tilsæt derefter spidskålen og lad det stege til det er faldet sammen. Skær peberfrugten i tern og broccolien i små buketter , og steg det i wokken sammen med  de øvrige ingredienser. Tilsæt derefter hakket forårsløg og cashewnødderne og lad det hele stege i  nogle minutter før østerssaucen, soya og fiskesaucen tilsættes. Lad det hele simre i 10 min. for at sikre at kyllingen er færdigstegt.

Server retten med ris eller nudler.

Kategori: MadTags: , , 2 kommentarer


2 kommentarer til “Kylling og grøntsager i østerssauce med cashewnødder!”

    Jesper skrev:

    Lyder da bare superlækkert, så den opskrift vil jeg da prøve. Tak for tippet 🙂

    Hilsen

    Jesper
    http://www.mobilreparationer.dk/

    Frk. Saust skrev:

    Selv tak, dejligt at du kunne bruge den. God jul!


Skriv en kommentar