sparbank banner

Frk. Saust - mapopskrifter

Kyllingedeller med grøntsager og mozzarellaost!

Selvom sommeren ikke har været den bedste indtil videre, kan man godt lave “sommermad”!

Til 15 “deller” er brugt: 400 g. hakket kyllingekød, 2 fed hvidløg, 2 forårsløg, 1/2 rød peber, 1 rød chili, 1 håndfuld persille, 1 frisk mozzarella-kugle, 1 æg,  2 spsk. mel, 2 spsk. mælk, salt, peber.

Hak hvidløg, peberfrugt, persille, chili og forårsløg fint og kom det i skålen med det hakkede kyllingekød. Rør rundt og tilsæt mozzarella revet med hånden, æg, mel, mælk og salt og peber og rør til en ensartet fars.

Form små deller med en ske og steg dem 4-5 min på hver side i lidt rapsolie eller smør. Server med salat, ærtehummus eller kartofler.

 


2 kommentarer til “Kyllingedeller med grøntsager og mozzarellaost!”

    Newyorkerbyheart skrev:

    Uhmm, det ser lækkert ud 🙂

    Mange hilsner
    Birthe

    Frk. Saust skrev:

    Tusind tak;) De var også gode, på den sunde måde!


Skriv en kommentar