sparbank banner

Frk. Saust - mapopskrifter

kyllingegryde!

Kylling, bacon, fløde og paprika, det er uanset hvad man laver, en god kombi!

Til en stor gryde (4-5 personer) er brugt: 700 g. kyllingbryst, 200 g. bacon i tern, 1 løg, 3 fed hvidløg, 1 rød peberfrugt, 250 g. markchampignon, 1/2 aubergine, 1/2 squash, 140 g. tomatpure, 1/4 l . piskefløde, 2 dl. vand, 4 spsk. god stærk paprika ( gerne 1 spsk. røget paprika), salt, peber.

Steg bacon i en stor gryde i lidt olie. Kom løg i strimler og hakket hvidløg ved når baconen næsten er færdigstegt og tilsæt lidt efter kyllingbryst i tern. Steg til kødet har fået farve og tilsæt paprika og champignoner skåret i kvarte. Når det hele har stegt i nogle minutter skæres resten af grøntsagerne i tern og kommes i gryden. Når alle ingredienserne er blevet stegt og har fået lidt farve tilsættes tomatpureen og derefter fløden. Tilsæt vand og lad retten simre indtil den skal bruges. Smag til med salt og peber. Server med ris.

Kategori: MadTags: , , 7 kommentarer


7 kommentarer til “kyllingegryde!”

    olofsen skrev:

    det skal prøves 🙂

    Ahlmann skrev:

    Fantastisk gryderet! Manglede idéer til aftensmaden og fryseren bød på kyllingefileter, så googlede mig frem til din blog – den er jeg bestemt glad for jeg fandt

    Ann skrev:

    Såååå lækker ret, hele familien elsker den 🙂

    Tina skrev:

    Nogle forslag til hvad man kan erstatte rød peber med??

    Frk. Saust skrev:

    Man kan undlade peberfrugten eller komme den grøntsag i som man holder af, ville ikke mene at nogen grøntsag vil ødelægge den her ret 😉 Mvh Paloma Saust

    Mikkel skrev:

    mmmmmm har lige spist retten og den er fantastisk 🙂

    Lars Amorøe skrev:

    Dejlig og umiddelbar opskrift. Jeg rodede lidt rundt i fryseren, freestylede lidt, og wups så var der en lækker, hurtig og pupulær ret på bordet.


Skriv en kommentar