sparbank banner

Frk. Saust - mapopskrifter

Kyllingruller med seranoskinke, tomatflødesauce og varm bønnesalat!

Efter en weekend på Roskilde festival var det helt rart med noget godt hjemmelavet mad!

Rullerne her, er nemme at lave og smager godt sammen med tomatflødesaucen.

Der er brugt et stk. kyllingbryst pr. person, 1 spsk. friskost pr. kyllingbryst og 2 skiver seranoskinke pr. kyllingbryst!

Kyllingbryst, Buko “Pikantost”, seranoskinke: Bank Kyllingbrystet fladt med en kødhammer og krydder med salt og peber .Kom en spsk. friskost på. Rul kyllingbrystet rundt om osten og pak det ind med to skiver seranoskinke. Bag i ovnen ved 170 grader i 25 min.

Varm bønnesalat: 4 håndfulde frosne haricots verts, 5 cocktail tomater, 3 spsk. fetaost, 3 spsk. sesamfrø, 1 fed hvidløg, 6 spsk. balsamico, 1 spsk. olivenolie, 3 spsk. soya.

Kog bønnerne i ca. 4 min og hæld vandet fra. Lav en marinade af olien, soya, balsamico og hvidløg og hæld det straks over de varme bønner.

Skær tomaterne i terne og hakk fetaosten fint. Vend begge dele i skålen med bønnerne. Kom sesamfrøene over inden servering og bland forsigtigt.

Flødetomatsauce: 2,5 dl. piskefløde, 3 spsk. engelsksauce, 100 g. tomatpure, 2 spsk. paprika.

Steg pure og engelsksauce af på panden og tilsæt fløden under omrøring og for svag varme. Smag til med paprika, salt og rigeligt peber og kog hurtigt op, inden der slukkes for varm

Kategori: MadTags: ,


Skriv en kommentar