Lidt tanker omkring konkurrencedeltagelse!

Advarsel: Teksten nedenfor kan indeholde “fedterier”!

Jeg er blandt mange andre nomineret i FDB konkurrence om at blive Danmarks bedste madblogger, og det er jo fantastisk og spændende.

Jeg har dog lidt blandet følelser omkring det med at der skal stemmes på bloggeren for at man kan komme videre i finalen, hvor der er 3 fagpersoner der så udvælger de 3 bedste madblogs.

Det er skam ikke fordi jeg ikke kender nogen der vil/kan stemme på min blog, men mere det at hele konkurrencen rent faktisk går ud på at have et godt netværk og en masse venner på facebook der kan sørge for at man kommer videre i systemet.

Jeg så hellere at en konkurrence som denne, blev afgjort ved at et panel af professionelle der fra start vurderede om man har en god blog eller ej.

Ikke desto mindre deltager jeg jo (med næb og klør) og venter i spænding på at se om jeg er en af de 5 der er så heldig at kende mennesker nok som gider stemme. For hvor ville én af de 3 præmier dog gavne her hos mig (som den jo også ville hos alle andre).

Skulle der dog være ukendt sjæl der mener jeg burde have deres stemme, linker jeg lige videre til konkurrencen her:

http://viskalspise.dk/indhold/frk-saust.html

Kategori: MadTags:


Skriv en kommentar