sparbank banner

Frk. Saust - mapopskrifter

Mad-minde fra 90´erne!

Som barn i 90´erne fik jeg tit madpandekager til aftensmad. Min mor lavede dem med fyld af hakket svinekød og lidt karry, og det var dem der inspirerede mig til at lave den her opskrift. 

Til 10 madpandekager er brugt: 4 æg, 1, 5 dl. mælk, 3,5 dl. mel, salt.

Pisk æg og mælk sammen og sigt melet ned i blandingen under kraftig omrøring. Tilsæt salt og steg tynde pandekager i smør.

Kødfyld: 500 g. hakket svinekød, 1 løg, 3 fed hvidløg, 1/2 squash, 1 rød peberfrugt, 3 gulerødder, 1,5 tsk. madras karry, 1 tsk. stødt kanel, 300 g. revet ost, salt, peber.

Brun hakkede løg og hvidløg sammen med karry og tilsæt kødet. Når kødet er brunt, så tilsættes resten af grøntsagerne i tern. Kom kanel, salt og peber i, og steg til kødet er tilberedt  ( 10 min ca.).

Kom et par spiseskefulde fyld i hver pande kage, så de netop kan rulles fint sammen uden at sprække og drys med revet ost. Gratiner i ovnen i ca. 10 min.

Server med æble/avokado salat og en frisk dressing.

Kategori: MadTags: , ,


Skriv en kommentar