sparbank banner

Frk. Saust - mapopskrifter

Nem tortelliniret og asparges med spegeskinke og parmesanflager!

Nem, nem, nem hverdagsret!

Til retten er brugt ( nok til 3 personer ): 500 g. “friske” tortellini med skinke og ost, 250 ml. fløde el. flødeprodukt med mindre fedtindhold, 1/2 rød peberfrugt, 1/2 gul peberfrugt, 100 g. spegeskinke ( her er brugt tysk, men serano eller parmaskinke kan også bruges), 1/2 grøn squash, 200 g. championer, revet parmesanost, salt, peber, 2 tsk. oregano, 2 fed hvidløg.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skær grøntsagerne i strimler og start med at brun hakket hvidløg og championer i lidt olie, og kom derefter resten af grøntsagerne op i gryden. Skær skinken i strimler og tilsæt. Steg til alle grøntsagerne er møre og har taget farve. Tilsæt fløde og krydderier og kog hurtigt op. Til sidst kommes den kogte pasta  og masser af frisk revet parmasan i, og det hele omrøres.

Stegte asparges med spegeskinke ( 4 asparges til hver person): 12 aparges, 12 skiver spegeskinke, parmasanflager.

Rul en skive skinke om hver asparges og steg i lidt olie på en pande. Når skinken er sprød tages de af varmen. Server med pastaretten, med flager af parmesan.

Retten kan med fordel tilsættes hakket chili hvis det ønskes!

Kategori: MadTags: , , , 2 kommentarer


2 kommentarer til “Nem tortelliniret og asparges med spegeskinke og parmesanflager!”

    Newyorkerbyheart skrev:

    Mums, nemt og lækkert :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    Frk. Saust skrev:

    Tak for din kommentar;) Ja, det er dejligt med nemt mad der også er lækkert;)


Skriv en kommentar