Nemme og lækre cupcakes med hindbær og nougat!

Jeg indrømmer det; Bagning er ikke min stærke side, men jeg har på fornemmelsen at den her grundopskrift og jeg, bliver rigtig gode venner! Opskriften er venligst udlånt af en “bageekspert” jeg kender og man kan komme lige præcis de bær eller fyld man ønsker i. Tak Janni.

Til 24 pæne cupcakes er der brugt: 125 g. smør, 375 g. sukker, 3 tsk. vanillesukker, 5 dl. kærnemælk, 425 g. mel, 2 tsk. natron. Ønskes der fyld af hindbær og nougat tilsættes der 1/2 pose frosne hindbær og 100 g. nougat i tern.

Bland de tørre ingredienser i en skål og smelt smørret i en gryde. Når smørret er kølet lidt af, blandes det med kærnemælken i en anden skål. Bland nu de våde ingredienser over i skålen med de tørre ingredienser og tilsæt de bær eller fyld som der ønskes ( chokolade, nødder osv. ). Rør blandingen godt med en ske. Fyld formene halvt, kagerne hæver nemlig en del. Bag ved 175 g. i ca. 15-20 min. Afkøl og pynt!

 

Kategori: SødtTags: , , , 5 kommentarer


5 kommentarer til “Nemme og lækre cupcakes med hindbær og nougat!”

  Orla skrev:

  Okay, det ser overkommeligt ud, dem vil jeg lige prøve!

  Frk. Saust skrev:

  Ja de er nemme, det kan ikke gå galt 😉

  Mia skrev:

  De ser super lækre ud. Men hvordan laver du den fine lyserøde creme på toppen af kagerne?

  Frk. Saust skrev:

  Der er flere måder at lave en topping på. Den ene er at bruge cream cheese smagt til med flormelis, citron og frugtfarve (smager dejligt til bær-kager). Men den jeg har lavet her er faktisk bare flødeskum med vanilje og frugtfarve, for det var det jeg lige havde i huset 😉

  Rosemarie skrev:

  De ser rigtig gode ud 🙂


Skriv en kommentar