sparbank banner

Frk. Saust - mapopskrifter

Nyt liv i en 80´er klassiker!

I 80´erne stod den enten på rejecocktail eller avocado med rejer til forret, når der skulle gøres et stort nummer ud at gæste-menuen. Her er det hele blandet sammen og tilsat krebsehaler. Citronen og den syntetiske “orangefarvet dressing” er skiftet ud med en dejlig sommerfrisk eddike fra Meyer, med hyldeblomst og citronskal. Dilden er erstattet med friske basilikumblade. Jeg serverer den som en let-ret i sig selv, men en mindre portion af det, bruges fint som forret.

Velkommen forår! 

Til 2 portioner er brugt: 2/3 icebergsalat, 3  modne avocadoer, 200 g. krebsehaler i lage, 200 g. rejer i lage, 2 spsk. olivenolie, 4 spsk. Meyer´s hyldeblomst eddike, salt, peber, 1 bundt  frisk basilikum.

Skær salaten i fine strimler. Skræl avocadoerne og skær dem i pæne tern. Anret salat og avocado i to skåle og fordel rejer og krebsehaler derpå. Bland dressingen af olie, eddike. Smag til med salt og peber og hæld det over de to portioner. Pluk basilikumbladene og pynt salaterne med en passende mængde.

Ønskes en thousand island dressing, laves den nemt af creme fraiche 18%, lidt ketchup, hvidløg, salt, peber og paprika.

 

Kategori: MadTags: , , , 1 kommentar


En kommentarer til “Nyt liv i en 80´er klassiker!”

    Anonym skrev:

    Hhhhhhmmmmm hvor ser det skønt ud!


Skriv en kommentar