sparbank banner

Frk. Saust - mapopskrifter

Popcorn med 3 slags chokolade!

Chokolade og salt går godt i spænd! De her chokolade popcorn er lækre og nemme at lave og så er de ikke kvalmende søde. Jeg bruger chokolade fra Valrhona og det er en smagssag om man bedst kan lide hvid, lys eller mørk chokolade.

1 dl. upoppede popcorn, 2 spsk. olie, salt, 150 g. mørk chokolade, 150 g. lys chokolade, 150 g. hvid chokolade.

Varm olien og pop popcornene i en gryde med låg. Salt dem når de er færdige og har kølet af i nogle minutter. Smelt de 3 salgs chokolade over vandbad og pas på det ikke kommer vand i  skålen med chokolade, for så klumper det og bliver umuligt at smelte.

Spred 1/3  af popcornene ud på noget bagepapir og hæld forsigtigt den ene slags chokolade over popcornene. De skal ikke dække helt, men sørg for at der er nok på, til popcornene kommer til at sidde sammen i en plade. Kom bagepapiret med popcornene på en bakke eller på en tallerken og sæt dem på køl indtil de skal bruges. Fortsæt med de andre to chokolader.

Bræk pladerne i mindre stykker før servering og opbevar resten i en dåse på køl, så kan de holde et par dage.

Kategori: SødtTags: , , , 4 kommentarer


4 kommentarer til “Popcorn med 3 slags chokolade!”

    Ronja skrev:

    Jeg synes virkelig jeg har kigget længe på den opskrift nu – hvis der nu ikke var så langt i netto i snevejr, ville det da være perfekt ‘alternativ’ julekonfekt!

    Frk. Saust skrev:

    Kære Ronja…man må lære altid have alle ingredienserne i huset til når lysten melder sig…jeg kender det udemærket godt;) Glædelig jul!

    Camilla skrev:

    Vil prøve det til min fødselsdag 😉 for det ser lækket ud!

    Christine skrev:

    Mums Så er det vores tur til at lave noget der ligner…


Skriv en kommentar