sparbank banner

Frk. Saust - mapopskrifter

Rejer til grillen!

Endelig er grillsæsonen over os!

Hvis man gerne vil grille noget andet end de sædvanlige pølser og bøffer, er de her rejer et godt alternativ. Jeg lavede dem i sidste uge, og det var et kæmpe hit!

Køb de frosne rejer og tø dem op i køleskabet et par timer før de skal marineres.

400 g. rå tiger rejer med skal, 2 kinesiske hvidløg, 1 mellemstærk chili, et stort stykke frisk ingefær, 3 spsk. solsikkeolie, en god håndfuld basilikumblade, træspyd.

Pil rejerne så det kun er halerne som sidder tilbage. Husk at fjern tarmen også!! Hak hvidløg og den skrællede ingefær, og skær chilien  ud i små tynde ringe. Kom det hele i en skål og bland det med olie. Kom de grovhakket basilikumblade i og rør rundt.

Lad rejerene trække natten over, og kom dem på spyd før de skal bruges. Spydene skal stå i et glas med vand et par timer før de skal bruges, ellers bliver de brændte og knækker.

 

Kategori: MadTags: , , ,


Skriv en kommentar