Sukker og melfrie muffins med kokos, æble og ingefær.

Igen har jeg eksperimenteret med kager bagt uden brug af mel og sukker. Jeg fandt inspiration til opskriften gennem en sød blogger som jeg også følger på instagram (rikkeogkejseren.bloggersdelight.dk), jeg tilføjede dog smør, havregryn og mandler til den oprindelige opskrift. Om de er blevet bedre af den grund, ved jeg ikke, men de her smager altså godt, på en usund måde!!

Til 9 muffins skal der bruges: 1 banan, 2 æbler, en god stump ingefær (4 cm), 1 spsk. smør,  2 æg, 2,5 dl. kokosmel, 1 dl. mandelmel (blendede mandler), 2 spsk. havregryn, 1 tsk. vaniljepulver, 1/2 tsk. bagepulver, mandelflager til pynt.

Blend banan, smør og æg til en ensartet masse. Skræl og riv ingefær og æbler. Kom det i en skål med banan/smør/æggeblandingen. Rør rundt og tilsæt mandelmel, kokosmel, havregryn, vanilje og bagepulver. Rør ingredienserne sammen. Kom et par skefulde dej i hver muffin-form og drys med mandelflager før de kommes i ovnen. Bag kagerne i ca. 25 minutter ved 200 grader. Lad kagerne køle af før de serveres.

 

æble-ingefaer-kage-2

 

æble-ingefaer-kage


2 kommentarer til “Sukker og melfrie muffins med kokos, æble og ingefær.”

  Eva Berthou skrev:

  Hej Paloma
  Kan de laves uden æbler? De lyder lækre, men jeg kan altså ikke tåle æbler

  Knus

  Frk. Saust skrev:

  Hej Eva. Jeg har en opskrift på bananmuffins her på siden, som er lavet udfra samme koncept, dem kan man jo bare komme lidt kokos i så er det næsten det samme, vil jeg tro 😉 MVh Paloma Saust


Skriv en kommentar