sparbank banner

Frk. Saust - mapopskrifter

Svinegryde!

Navnet på denne gryderet er måske ikke så lækker, men den smager skønt!!

Til 4 personer er brugt: 250 g. skinkesnitzler, 250 g. cocktailpølser, 1 løg, 3 fed hvidløg, 2 porrer, 200 g. championer, 4 store gulerødder, 250 ml. piskefløde, 1 ds. hakket tomat, 1 grøntsagsbouillon, 2 spsk. røget paprika ( alm. kan også bruges), salt, peber.

Hak løg og hvidløg og steg det i lidt olie i en gryde. Skær snitzlerne i passende strimler og kom dem i gryden og steg til de er brunet. Championerne skæres i skiver og brunes i gryden, og derefter kommes gulerødder og porrer i skiver deri.

Lad det hele småstege i 5 min under omrøring og tilsæt pølserne. Steg igennem i nogle minutter før hakket tomat, fløde, bouillon og paprika tilsættes. Lad simre 10-15 min under omrøring og smag til med salt og peber. Server med ris eller kartoffelmos.

Kategori: MadTags: , , 4 kommentarer


4 kommentarer til “Svinegryde!”

    vispiserude skrev:

    Selvom gryden er fyldt med svin, så ser det stadig lækkert og nydeligt ud 🙂

    Frk. Saust skrev:

    Præcis 😉 Jeg var virkelig på bar bund med navnet..så svinegryde blev det altså 😉

    Frk. Saust skrev:

    Og tak forresten! Hav en god weekend.

    Olmo skrev:

    Uhhhhh .det var da et tilfe6lde. Altse5 jeg se5 den samme bog i mit madmagasin og te6nkte, det er da lige noget for mig. Jeg eekslr den slags gamle kogebf8ger og det er ikke kun min afdf8de mormors skyld, at hendes gamle kogebog fra 1920 om husmoderen “Fru Bitten og hendes Ejnar” (ja, det er altse5 hendes mand), er slidt til ukendelighed og ne6rmest kun he6nger sammen i nogle tre5de. Jeg har le6st og bladet i den siden jeg var ca 12e5r og har indimellem forsf8gt mig med nogle af opskrifterne.Siden har jeg forsf8gt at kf8be “Husmoderens Kf8kken” i boghandlen, men se5 var den udsolgt. Se5 nu vil jeg rigtig gerne deltage her:-)


Skriv en kommentar