sparbank banner

Frk. Saust - mapopskrifter

Wraps med oksekød, ris og ost med hjemmelavet salsa!

Jeg skulle igen prøve noget nyt med en ris-rest og de blev ret gode. Især et hit blandt ungerne!

Til en pakke wraps ( de store ) er brugt: 500 g.hakket oksekød, 3 dl. kogte kolde ris ( fra dagen før evt), 3 fed hvidløg, 1 løg, 2 røde snack pebre, 4 modne tomater, 1 pk. revet mozzarella el. cheddarost, 2 spsk. spidskommen, 1 spsk. stødt kanel, 2 spsk. paprika, salt, peber.

Hak løg og hvidløg fint og brun på panden før kødet tilsættes og brunes med. Kom peberfrugttern og ris i gryden og steg et par min. med kødet. Tilsæt krydderier og hakket tomat og lad simre under omrøring 5 min. Smag til med salt og peber.

Kom lidt olie i et ovnfast fad og fyld wrapsene med 2-3 skeer fyld og kom et par skeer revet ost over kødfyldet før pandekagen rulles sammen og kommes i fadet. Fortsæt til alle pandekagerne er fyldte. Kom sølvpapir over fadet og varm wrapsne i ovnen i ca. 15 min ved 170 grader.

Server med salat, jalapenos og hjemmelavet salsa.

Hjemmelavet salsa: 1 ds. hakket tomat, 1 lille løg, 3 fed hvidløg, 2 spsk. ketchup, 1 spsk. engelsk sauce, 2 spsk. stærk chili sauce, 1 tsk. spidskommen, salt, peber.

Hak løg og hvidløg meget fint, og bland det i en skål sammen med indholdet fra dåsen med de hakkede tomater. Tilsæt ketchup, chilisauce, engelsk sauce og krydderier og smag til med salt og peber. Sæt på køl inden det skal bruges.

Kategori: MadTags: ,


Skriv en kommentar