åbning af torvehallerne!

Så skete det endelig, København fik sit eget gourmet og madmarked!

At dømme efter menneskemængden var  jeg tydeligvis ikke  alene om at mene at det var tiltrængt med et grønt/kød/gourmet-marked i København. Mange mennesker var som jeg, mødt op for få styret nysgerrigheden omkring dette nye koncept i hjertet af København, og jeg kan kun sige at det levede 100 % op til de forventninger jeg havde om “hallerne”, før besøget.

I det man træder ind i de smukt indrettet glas-haller, bliver man pænt taget imod af dufte  som frisk fisk, ny-bagte kager samt krydderier og kaffe, det i sig selv er nok til at gøre én glad og veltilpas. Glæden bliver dog større når man stadeplads efter stadeplads får øje på de lækreste rå-varer og de glade smilende folk bag.

Lige i dag blev det for mit vedkommende, kun til “eyeshopping”, dels fordi jeg ikke lige skulle bruge noget, og så fordi den tætpresset menneskemængde også afholdte mig fra at tage for mig at de skønne varer.

Torvehallerne har en hjemmeside www.torvehallernekbh.dk  hvor man kan læse lidt om konceptet, samt se hvad der gemmer sig på de forskellige stadepladser, som rummer alt fra kendte navne så som Cofoco og Agnes til lækre små og meget autentiske tapas-barer, hjemmelavet syltetøj og håndplukkede urter.

Torvehallerne er BESTEMT et besøg værd hvis man nyder at have sit råvare-udvalg samlet på ét sted, og det er ikke sidste gang jeg har besøgt stedet.

 

Kategori: StederTags:


Skriv en kommentar