Anmeldelse af burgerbaren “Bronx”!

Rygtet lød sig at et nyt burgersted var åbnet i byen og det skulle selvfølgelig lige afprøves!

Burgerbaren “Bronx” som har adresse på Nørrebrogade, tæt på runddelen, åbnede for blot 22 dage siden og hvis du spørger mig, så manglede netop dette område et ordenligt burgersted.

Det træ-beklædte rum, leder tankerne hen på det savværk der kendetegner kultserien “Twin peaks”. Stedet er ok pænt, og forsøgt gjort hyggeligt ved at lave båse og, som før nævnt, vægge beklædt med træ. Meget lysende lamper over bordene havde dog den modsatte effekt, ligesom larm fra musik og fjernsyn (på 1. sal) heller ikke bidrog med noget til stemningen

Priserne på burgerne er byens bedste; 79 kr. for alle burgerne undtagen én som koster 99 kr. Dette er inkl. tilbehør efter eget valgt og én valgfri dip.

I øvrigt gives der 10% rabat til studerende, og jeg slap 84,50 kr. for en burger og en kildevand…BILLIGT!!

Hvordan var maden så?

-Jo altså; Brødet var groft og en anelse kedeligt og overbollen var MEGET knasende som tyder på for længe i ovnen. Bøffen var ok, god smag men en anelse for tør og tjenerne spurgte ikke om hvordan jeg ønskede den stegt, hvilket tyder på at  alle bøfferne bliver stegt ens. Fyldet var rigtigt lækkert. Jeg fik en “El Diablo” med jalapenos, chedderost, bacon, salat, tomat, chili-mayo og hjemmelavet agurkesalat. Agurkesalaten var virkelig god, salt i smagen og ikke syntetisk og sød som man så tit har fået den. Pommes fritterne var ikke hjemmelavet, men gode og sprøde ( kartoffelbåde) og chili-mayoen var også god med undertoner af røg og helt sikkert hjemmelavet.

Alt i alt ok mad til prisen.

Mine forventninger var store og det levede stedet ikke helt op til.

Hvis jeg lige skal knytte en sidste kommentar så ventede vi 50 minutter på vores mad og det er ikke i orden. Jeg vælger at tolke det som en begynder fejl og giver stedet en chance til, så må vi se om de gør det bedre 2. gang.

Tjek deres hjemmeside ud her  

 

 

 

 

 

 

 

Kategori: Mad, StederTags:


Skriv en kommentar