Italiensk luksus, til discountpriser!

Min fornemmelse siger mig, at ikke mange københavnere kender til dette vidunderlige italienske supermarkedet ved navn Ello

Jeg opdagede denne ” bid af Italien” for ca. 3 år siden, og har efterfølgende besøgt det jævnligt. Måske er det mine spanske rødder der gør at jeg føler mig hjemme blandt et stort udvalg af lækre pølser og yoghurt med al verdens smagsvariationer, men jeg nyder altså at gå rundt derinde.

På lørdag skal jeg holde pigemiddag for nogle veninder jeg har fra folkeskolen, og tænker at jeg vil lave italiensk mad og dessert, så derfor så jeg selvfølgelig lige mit snit til at besøge Ello endnu engang. Man skulle umiddelbart tro, at et surpermarkedet med et så lækkert -og stort udvalg af specielvarer, ville være et dyrt sted at handle, men man bliver overrasket! Deres friske pasta er meget billigere end i Føtex, og det samme gælder for deres italienske pølser og oste. 

De har en stor vinafdeling hvor man af deres fagmand, altid kan få god hjælp og assistance, ligesom man også altid kan være sikker på gode tilbud på kvalitets vine.

Ello er helt sikkert et besøg værd hvis man som jeg, elsker italiensk mad og vin. Det eneste problem er bare, at man selvom det er billigt, altid ender med at bruge en formue alligevel!

Tjek www.ello.dk for mere info, samt adressen!

Kategori: StederTags:4 kommentarer


4 kommentarer til “Italiensk luksus, til discountpriser!”

  Camilla skrev:

  Discountpriser er der bestemt ikke tale om.
  En flaske Amaro Ramazzotti tager de ca. 180 kr for jeg giver 10 €, når jeg handler i den italienske by Jesi.
  En portionspakke risottomix giver man 35-40 kr for, de koster ca. 1,5 € i Italien.
  Deres tomatsauce på glas er steget fra ca. 10 til ca. 20 kr.
  Men de har et stort og dejlig udvalg og en meget venlig betjening.
  Og det er dejligt sted at komme, hvis man savner Italien

  Frk. Saust skrev:

  Hej Camilla.
  Tak for din kommentar!
  Ja, det har du fuldstændig ret i; Det kan ikke måle sig med priserne i Italien, men det har jeg jo heller ikke nævnt at det skulle være.
  Min pointe er nu bare at jeg synes at dette supermarked er meget billigere i forhold til mange andre special-supermarkeder.
  Og går man efter deres tilbud ( som de altid har mange af ), synes jeg også der er penge at spare.
  Jeg købte f.eks. 500 g. mascarpone til 35 kr, hvilket næsten er det samme som jeg giver for 250 g. i Føtex.

  Mvh. Paloma

  Newyorkerbyheart skrev:

  Tak for tip, det skal jeg da lige kigge nærmere på 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

  Karen skrev:

  Uha, elsker Ello… Så nogle findes der altså, som kender det (men nu har jeg jo også boet på Vesterbro i snart 10 år). Synes desværre bare også man kommer derfra og har brugt for mange penge 🙁 Det er faktisk ved at være længe siden, jeg sidst har været forbi, så tak for reminderen! God ‘tøsemiddag’ på lørdag 🙂

  Kh. Karen


Skriv en kommentar