Karrysild med æble og forårsløg!
En hjemmerørt dressing til karrysilden gør frokostbordet endnu lækre og er et hit!
Til 2 glas marinerede sild er brugt: 3 dl. creme fraiche 18%, 2 spsk. god mayonnaise, 7 tsk. stærk karry (mindre kan bruges alt efter styrke og smag), 1 spsk. æbleeddike, 1 tsk. citron el. lime, 1 tsk. sukker, 1 æble, 5 forårsløg, salt, peber.
Start med at røre creme fraiche´en med mayonnaisen og tilsæt karry under omrøring. Rør til karryen er udrørt og tilsæt så syren til dressingen. Skær æble og forårsløg i små tern og kom det i blandingen. Smag til med sukker, salt og peber og kom de marinerede sild skåret i passende stykker, i dressingen. Sæt på køl til de skal bruges og server med rugbrød og løgringe.
Kategori: Mad • Tags: æble, karry, karrysild, løg, sild •