Old vs. new!
Søndagsfrokost!
Gode gamle dyrlægens natmad, et stykke mad fra glemmebogen, som smager helt fantastisk .
Jeg havde faktisk glemt alt om denne mad, men kan mærke at nu hvor den er tilbage i mit liv, vil der gå længe før jeg igen “giver slip”.
Tv : Godt mørkt rugbrød, smurt med et tykt lag “fransk leverpostej”, 2 skiver saltkød og toppet med syltede rødbeder (som der snart kommer en opskrift på).
Th: Den klassiske, Toppet med sky og løgringe.
Sund , frisk og “ny”, avocadomad, en mad der egner sig både til morgenmad og til frokost.
Godt mørkt rugbrød, dobbelt ristet ( dvs. ristet to gange, for ekstra sprødhed) og med smør, 1 hel moden avocado skåret i skiver, salt, peber, frisk timian og et par dryp god økologisk italiensk balsamico. Prøv det!!!
Kategori: Mad • Tags: smørrebrød, sylt •