Om

Jeg husker tydeligt hvordan jeg som lille, modsat alle andre små søde jævnaldrende piger, nægtede at lege med dukker og prinsesseting, men i stedet legede at jeg var mesterkokken fra Tv-køkkenet, eller en succesfuld restaurantejer. Jeg havde kassevis af mad støbt i plastic, og malebøger med kage, frugt -og mad-motiver. Hvert år ønskede jeg mig et “Fisher Price” legekomfur i fødselsdagsgave, så mit værelse var intakt med det nyeste “køkkenudstyr”, men måtte år efter år se i øjnene at  min hårdtarbejdende enlige mor ikke havde råd til sådan “luksus” legetøj.

I teenageårene måtte mine stakkels små søskende være prøveklude til div. underlige -og tit meget brændte -retter. Når jeg var alene med dem, var det mig der bestemte og tilberedte maden, selvom de stakkels børn hellere ville dele en frysepizza end at spise de meget kreative retter jeg spontant fandt på.

Med alderen voksede kreativiteten og fascinationen for mad, og pludselig kunne jeg også tilberede mad som både så godt ud, og smagte godt, til stor glæde for mange, ikke mindst mine søskende.

I mit voksenliv fylder mad  også en ret  stor del…eller måske næremere en ret STOR del!!  Folk der kender mig ved hvor meget jeg altid snakker om mad, og selvom jeg tit prøver at beherske mig, kan jeg bare ikke lade være.

Jeg elsker god mad, luksus og at bruge flere timer i køkkenet blandt lækkert og uundværligt køkkenudstyr, men må desværre også være realistisk; som studerende og mor til to, er det både småt med pengene -og tiden.

Gourmet -og michelinstjerne-restaurantbesøg er en sjældenhed for mig, og findes der i virkeligheden ikke også et utal af madblogs/ madhjemmesider som allerede dækker det område? -Dette er hermed et forsøg på det modsatte! Man kan kalde den her blog for en madblog som hviler i sig selv, med andre ord: en realistisk madblog for de mennesker der er flest af: Dig og mig!

-Velbekomme!

Paloma Saust, mad-elskende studerende og mor til to!

Hvis du har spørgsmål eller lign. kan du kontakte mig her: kontakt@frksaust.dk


15 kommentarer til “Om”

  tina skrev:

  jeg elsker din mad 🙂

  Babbe skrev:

  Highfive til Dennerstangen for layoutet!
  Highfive til dig for at være så super overskudsagtig og for en super fed blog- det er der helt sikkert mange der kan få glæde af!
  Minus er, at skåneærmerne mangler på dit ellers så fine billede. Ha ha ha;)

  Mamma og Anne skrev:

  vi to gamle damer sidder her helt rørte over din dejlige,smukke og velskrevne blog om mad. Mamma siger,at æblet faldt l a n g t fra stammen. GODT GÅET!!!!

  Bed skrev:

  Stort tillykke med den flotte flotte side, den fortjener du efter alle de timer i køkkenet.

  Hvor har jeg nydt godt af din gode mad i mange år.

  Big Brother skrev:

  He he .. kan du huske vores første forsøg på at lave en flæskesteg :):):) det blev en uden sværd for de sad fast i bradepanden .. for vi havede hørt den skulle laves på hovedet 🙂

  Ida skrev:

  Hej

  vil bare lige rose din fine side :0)
  skulle egentlig bage almindelige bananmuffins, mn manglede inspiration, og så kom du frem med banan cupcakes… jeg er spændt på hvordan de bliver :0)

  tak for fin inspiration, man kan da håbe der kommer endnu flere opskrifter med tiden:0)

  Mvh Ida

  Frk. Saust skrev:

  Hej Ida! Tak for de søde ord. Du ka tro at der kommer mange flere opskrifter med tiden. Hav en god dag. Mvh Paloma

  Casper Saust skrev:

  Hej frk Saust flot blog 🙂 meget inspirerende, og godt efternavn 🙂

  Frk. Saust skrev:

  Hej Casper! Tak for de pæne ord, og sjovt med vores ens efternavne, så er jeg ret sikker på at vi på en eller anden måde er i familie, da der vist kun er én Saust-familie i DK 😉

  karoline og katrine skrev:

  hej
  det ser virkelig lækkert ud
  vi skal hilse fra din søster felizia
  vi går i klubben.kommer du ikke hen i klubben og laver mad
  svar på vores blog kreative-os eller på karo`s blog

  Frk. Saust skrev:

  Hej Piger! Det kunne være rigtigt hyggeligt, det må jeg lige tale med Felizia om.

  Karina skrev:

  Har fundet din blog, og den tiltaler mig vildt meget. Har fundet en masse spændende opskrifter der skal prøves af.
  Håber på at få masser af ny inspiration her fremover 🙂

  Pernille skrev:

  Herlig hjemmeside, super inspirerende opskrifter. Lavede bananmuffins i går. Forsøger selv at undgå mel og sukker, min veninde har sukkersyge, hun blev SÅ glad for at nogen lavede kager som hun også kunne spise

  lars kullberg skrev:

  Hej Paloma

  Vi har kæmpet med ingefær-brygning i nogle uger. Men først da vi faldt over din lille film med ingefær-drinks kom det til at smage fantastisk.
  Meget bedre end Jamie Olivers opskrift.
  Du burde have dit eget tv-program.

  Mange tak fra Julie og Lars

  Frk. Saust skrev:

  Tusind tak for de rosende ord:) Dejligt at i kunne lide opskriften. Mvh Paloma


Skriv en kommentar