Rugbrødschips & Ærtehumus (Video)
Lækker snack og som sundt alternativ til chips med fed dip!
1/2 rugbrød, 250 g. frosne ærter, 1 dl. olie, 1-2 fed hvidløg, 2 1/2 spsk. tahin, 1 spsk. æbleeddike el. citronsaft, salt, peber, flagesalt.
Kom rugbrødet i fryseren i 20-30 min før det skæres i tynde skiver med en skarp kniv. Del skiverne i kvarte og bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp med olie og kom dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min. Når Chipsene er sprøde tages de ud og der kommes godt med salt over. Optø ærterne og kom dem i en blender sammen med olie, hvidløg, tahin, salt og peber. Blend til en ensartet masse og smag til med lidt eddike el. citron.
Malene skrev:
Vi er store fans af din lille lækre snack her, i vores hjem. Idag havde vi dog kun rugbrød i skiver, da fik lyst til at lave det. Derfor blev det til rugbrødsstave i stedet. Det blev også rigtig lækkert 🙂 Tak for en dejlig pg inspirerende blog ❤
Frk. Saust skrev:
Tusind tak for de pæne ord om maden og bloggen. God ide med rugbrødsstave 😉 De bedste hilsner Paloma Saust
Thomas skrev:
Du er så sej !
Det ser top lækkert ud…
Ha’ det smukt Frk. Saust.
Inger Kammeyer skrev:
Hvor er det en skøn side, du har. Et spørgsmål: mine rugbrødschips bliver meget hurtigt bløde. Hvordan undgår man det? Mvh.
Frk. Saust skrev:
Hej Inger, mit bud er at skiverne måske er for tykke? Det er ret svært at få dem tynde, men det er muligt hvis man kommer rugbrødet i fryseren i noget tid før det skal skæres. Giv dem godt med olie også. Mvh Paloma Saust