Tex-Mex wraps med kylling og frisk salsa!
Der er en perfekt kombination af sødme og friskhed i disse Tex-mex inspireret wraps.
Barbecue kylling (nok til 6 store wraps): 500 g. kyllingebryst, 2 dl. ketchup, 2 spsk. brun farin, 2 fed hvidløg, 1 tsk. spidskommen, salt, peber.
Rør ketchup og farin sammen og tilsæt presset hvidløg, spidskommen, salt og peber. Kom de hele kyllingbryster i marinaden og lad det stå på køl indtil det skal bruges ( gerne et par timer). Steg de marinerede kyllingebryster i ovnen ved 200 grader i ca 25 min. Lad dem stå og trække i 10 min før de skal bruges.
Frisk salsa: 6 modne tomater, 1 løg, 1 rød chili ( mellemstærk), 1 1/2 lime, 1/2 bundt koriander, salt, peber, olivenolie.
Skær tomater og løg i fine tern og kom det i en skål. Tilsæt finthakket chili, koriander og hvidløg, og pres derefter 1 1/2 lime udover blandingen. Smag til med salt og peber.Hæld tilsidst lidt olie over.
Avocadocreme: 2 modne avocadoer, 1 spsk. olivenolie, 1 fed hvidløg, 2 tsk. spidskommen, 2,5 dl. creme fraiche 9 %.
Blend avocadoerne med olie og hvidløg til en ensartet masse og kom det i en skål. Bland avocadomassen med creme fraiche´en og kom krydderierne i.
Varme wraps´ne og anret således at der først smøres 1-2 spsk. avocadocreme på. Så kommes der 3 skiver kyllingbryst, 3-4 skiver rød peberfrugt og derefter 1-2 skeer af den friske salsa på. Fold pandekagen i bunden og rul.
Kategori: Mad • Tags: avocado, Kyling, tomat •